Agenda archief 2012

 • Op zondag 7 oktober werd Verborgen Moois Mombeekvallei onder een stralend herfstzonnetje feestelijk ingewandeld.

  lees meer
 • De jaarlijkse Landschapsdoedag van het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren wordt dit jaar een WATERdoedag. Op zondag 30 september 2012 zijn we te gast in Voeren voor een dag vol water.

  lees meer
 • Verborgen in het landschap van Haspengouw en Voeren vind je nog heel wat bijzondere plekjes. We noemen ze Verborgen Moois. Op de grens tussen Hasselt en Alken is de Mombeekvallei zo'n bijzonder plekje. Op zondag 7 oktober kan je op stap door de Mombeekvallei. Er werden twee nieuwe bewegwijzerde wandellussen doorheen de beemden en broekbossen van de vallei aangelegd. Deze vallei is vandaag dan ook een blauwgroene oase van rust in het vruchtbare Haspengouwse akker- en weidelandschap.

  lees meer
 • Wil jij ook een b.akkerbrood proeven? Ga dan tussen 17 en 23 september 2012 naar één van de deelnemende ambachtelijke bakkers en vraag naar de gratis bon voor een b.akkerbrood. Met deze bon kan je tussen 24 en 30 september een gratis b.akkerbroodje (300 gr.) afhalen bij de ambachtelijke bakker. Smakelijk!

  lees meer
 • Ook dit jaar organiseert het regionaal landschap, in samenwerking met de Stad Bilzen, een cursus kleine landschapselementen. De cursus bestaat uit 5 delen. De eerste les is op donderdag 9 augustus.

  lees meer
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4