Agenda archief 2015

 • De provincie Limburg keurde op vrijdag 11 december jl. zeven projecten goed in het kader van het Europees plattelandsprogramma Leader. Bij maar liefst drie projecten is het Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren betrokken als copromotor of partner. Dat het Regionaal Landschap een belangrijke actor is voor plattelandsontwikkeling wordt daarmee nogmaals onderstreept.

  lees meer
 • Voor een fikse herfstige wandeling moet je dit najaar in de kluis van Vrijhern zijn. Geniet van de mooie herfstkleuren, de natuur die stilaan tot rust komt en … laat je onderdompelen in de eeuwenoude kluisgeschiedenis van deze Haspengouwse parel.

  lees meer
 • Het startpunt en de route van de Greenspot van Rullingen zijn gewijzigd!

  lees meer
 • De Greenspot van Rullingen krijgt er een startpunt bij. Vanaf zaterdag 17 oktober kan je ook in Ulbeek (gemeente Wellen) aan de Bottelarij starten. Vanaf hier vertrekken er twee wandellussen (4,5km en 8km)

  lees meer
 • Dankzij Europese steun kunnen we een aantal fruittelers praktisch en financieel ondersteunen om op hun fruitbedrijf bijenvriendelijke maatregelen te nemen. Meer info: Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren – T 011 31 38 98 – info@rlh.be

  lees meer
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4