Agenda archief 2017

 • DEAR EUREGIO

  24/08/2017

  Misschien kom je ze in Heers wel tegen, Remy en Marlies. De twee architecten wonen sinds kort in twee zeecontainers in een hoogstamboomgaard tegenover het kasteel van Heers. Zij willen graag de plek helemaal doorgronden door er te wonen en met inwoners en bezoekers te praten. Zo krijgen ze een authentiek beeld van wat hier gebeurt en worden de sterke en zwakke punten blootgelegd. Bezoek Remy en Marlies, zij horen graag uw verhaal. Of mail hen via info@dearhunter.eu

  lees meer
 • goed geplukt

  30/05/2017

  Hoogstamboomgaarden leveren kilo’s fruit. Toch blijft dit fruit al te vaak aan de bomen hangen. Zonde van het lekkere fruit… Anderzijds zijn er ook mensen op zoek naar onbespoten fruit, om tot sap te persen, te verwerken in gebak of andere gerechten of om zo te eten.

  lees meer
 • Gisteren werd de nieuwe Verborgen Moois-wandeling van het Bellevuebos feestelijk geopend! Minstens 500 bezoekers namen deel aan de activiteiten die we organiseerden en kwamen genieten van het zonnige weer. Ook de fotozoektocht was een succes. De winnaars kregen per mail een bericht en mogen hun prijs komen ophalen in Kortessem. Het juiste antwoord op de vragen vind je hier.

  lees meer
 • We zetten in deze week enkele van onze natuurprojecten in de kijken en nodigen jullie uit om een kijkje te komen nemen.

  lees meer
 • Op zondag 14 mei is iedereen die de natuurpracht van het Bellevuebos wil leren kennen welkom. Dan wordt de Verborgen Moois wandeling feestelijk geopend. De ontmoetingsplaats is het Hemelspark in Kortessem, een leuke natuurspeelplek voor kinderen en tevens startpunt van de nieuwe wandeling.

  lees meer
 1. 1
 2. 2
 3. 3