Agenda archief 2019

 • De brug over de Jeker aan de Daelemolen kampt met stabiliteitsproblemen. Om veiligheidsredenen is ze tijdelijk afgesloten. Controle en eventueel herstel zijn pas mogelijk zodra de waterstand gedaald is. Voorlopig is ze dus niet toegankelijk. De brug bevindt zich aan bezienswaardigheid 2 op de wandelfolder VM Lauw.

  lees meer
 • Knotwilgen worden om de 8 à 10 jaar geknot, het knotten gebeurt steeds in de winterperiode. Door de bomen regelmatig te snoeien voorkom je het uitscheuren van takken en verleng je de levensduur van de boom. Je kan ook andere bomen knotten dan wilgen. Heb je interesse in het knotten van bomen dan kan je op 14 december een lezing over knotbomen volgen.

  lees meer
 • Bilzen de boom in!

  20/10/2019

  Op 20 oktober houdt de Sapmobiel opnieuw halt in Alden Biesen. Breng je persklare appels en ga ineens een fruitige uitdaging aan: neem deel aan onze schilwedstrijd of meet je bakkunsten met andere liefhebbers.

  lees meer
 • Historicus Adriaan Linters geeft ons inzicht in het behoud van het industrieel en technisch erfgoed.

  lees meer
 • De basiscursus is bedoeld voor wie graag meer leert over het snoeien van hoogstamfruitbomen. Er is geen voorkennis vereist

  lees meer
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4