Wandeldriedaagse Haspengouw - 31 mei, 1 & 2 juni 2019

31/05/2019

Liefhebbers van pittige wandelingen kunnen dit voorjaar deelnemen aan de Wandeldriedaagse Haspengouw. Je wandelt elke dag een traject tussen 20 en 27 km door het prachtige Haspengouwse landschap. Je ontdekt verborgen plekjes en authentieke dorpen met kastelen en boomgaarden. Starten kan elke dag tussen 8 uur en 10 uur. Bij het eindpunt is er een gezellig  streekterras en kan je genieten van muziek. 

We bieden twee aantrekkelijke arrangementen aan.
Schrijf je je in voor het wandelarrangement dan word je ’s ochtends verwelkomd met een kop koffie, krijg je 's middags een lekkere streekpicknick aangeboden en kan je op het einde van de dag rekenen op een warm onthaal. Een bus brengt je terug naar het startpunt. Je kan kiezen om 1, 2 of 3 dagen te wandelen.

Opteer je voor een overnachting op de pop-up camping (basic maar avontuurlijk) dan kan je je inschrijven voor het campingarrangement.  De eerste dag zet je je tentje op in de boomgaard van de brouwerij van Kerkom waar de wandeling aankomt. De tweede dag gaat de pop-up camping aan de Waterburcht in Millen open en kan je hier je tentje opzetten voor één nacht. In het campingarrangement zit: avondmaal, gebruik van toiletten, unieke campeerplek, ontbijt en streekpicknick. Je wordt ’s ochtends  met de bus naar het volgende vertrekpunt gebracht, je bagage wordt door ons vervoerd  en op het einde van de wandeldriedaagse word je terug naar het startpunt gebracht.

Inschrijven kan vanaf begin april.

Hou je van meer comfort, boek dan je overnachting in één van de vele accommodaties in de regio. De toeristische diensten van de gemeenten of Toerisme Limburg kunnen je hier mee verder helpen.

 

DAG 1
Vrijdag 31 mei 2019
Heers – Kerkom (Sint-Truiden)

DAG 2
Zaterdag 1 juni 2019
Alden Biesen (Bilzen) – Millen (Riemst)

DAG 3
Zondag 2 juni 2019
Kortessem - Borgloon

Meer info en inschrijven: www.wandeldriedaagse.be

 

terug naar overzicht