Verborgen moois

  

Haspengouw en Voeren zijn streken vol speciale plekjes.

Verscholen tussen de glooiende hellingen van Zuid-limburg liggen nog vele geheime en bijzondere plaatsen. Als je ze niet kent, vind je ze niet. Als je ze niet vindt, bestaat de kans dat ze langzamerhand verdwijnen. Om dit te voorkomen ontwikkelden we het concept ‘Verborgen Moois’. 

Verborgen Moois zijn plaatsen waar waar je je nog kunt verwonderen en tot rust komen. We geven het gebied indien nodig een onderhoudsbeurt en loodsen je via 1 of 2 bewegwijzerde wandellussen naar de mooiste plekjes in het gebied. En net zoals bij onze greenspots vind je makkelijk je weg dankzij een overzichtsbord aan de startplaats, een duidelijke bewegwijzering en een aantrekkelijke folder. Doordat deze Verborgen Moois plekjes nabij het fietsroutenetwerk gelegen zijn, kan je een gezellige fietstocht afwisselen met een wandeling.

Tot op heden werden er 17 Verborgen Moois plekken ingericht:  Mombeekvallei, Nietelbroeken, 't Speelhof, Engelmanshoven, Hornebos, Beukenberg, Lauw, Berg, Gallo-Romeinse tumuli, Jonkholt, Millen, Bellevuebos, Herkenrodebossen, Herkbeemden, Mariënlof, Overbroek-Egoven en Fruitvallei.

De wandelfolders kosten 1,5 €/stuk + portkosten. De Verborgen moois folders zijn verzameld in een wandelbox. Deze kost 15 € + portkosten. 

Naar webwinkel